by on September 2, 2020
572 views
Dyr er meget følsomme over for lugt og kan finde en ny lugt for intens i starten. De æteriske olier har så mange anvendelser, og jeg finder mig selv begejstret til at dele, hvad disse olier har gjort for mig! Jeg vil dele med dig, hvad jeg bruger olierne til! 3700 - Begynd at leve med hverdagsolier (tilmelding) KitTilmeldingssættet til hverdagsolier giver alt hvad du har brug for for professionelt og fortroligt at dele Young Livings essentielle olier med terapeutisk kvalitet med andre, alt sammen med en $ 10,00 besparelse i forhold til individuelle produktpriser. Den gode nyhed er, at disse tre olier kan købes i Start Living Everyday Oils tilmeldingssættet. Min absolutte favorit-æteriske olier kommer i Start Living with Everyday Oils (Tilmelding) Kit! Påfør disse Young Living Essential Olies i denne specifikke rækkefølge. Jeg er venlig at fortælle dig, at jeg har brugt 8 ud af 9 af de essentielle olier (kun fordi en af ​​olierne er sæsonbestemt)! Så lad dig hår indånde! Så tilføj fire til fem dråber essentiel citronolie til din diffuser nu. For en rosenrørsrensning skal du kombinere 1 spsk creme fraiche, 1 tsk rose hydrosol og 2 tsk ekstra jomfru olivenolie. Olien er opdelt i basisolie og æterisk olie. Denne æteriske olie er kendt for at øge produktionen af ​​kollagen i huden og forbedre hudens elasticitet. Panaway - Jeg var oprindeligt nervøs for at bruge denne olie, fordi den er lidt dyrere. De mennesker, der støder på dette problem, kan bruge forskellige olier som lavendel eller myrra. Jeg har også lagt lavendel på bagsiden af ​​min hals, inden jeg går i søvn efter en beroligende følelse. En af de mest alsidige æteriske olier på planeten, lavendel essentiel olie bruges til behandling af allergier på grund af dens anti-histamin egenskaber. Jeg kan ærligt sige, at jeg har sovet bedre, siden jeg brugte denne olie på mine fødder. Jeg kan ærligt sige, inden jeg bestiller dette kit, jeg læste om det og tænkte, at jeg måske ville bruge halvdelen af ​​olierne. Dit køleskab, vaskemaskine og opvaskemaskine er tre apparater, der kan bruge en betydelig mængde vand, hvis du ikke er forsigtig. 7. Drik masser af vand Drik mindst 10-12 glas vand hver dag. Dette sæt er en fantastisk aftale og giver dig også adgang til medlemspriser. Hvis du lider af søvnløshed og ikke er i stand til at få kvalitetshvil, så prøv en massage at prøve, om det er i stand til endelig at gendanne fredelige nætter til dig og aktive dage. Du får også to gratis prøver af Ningxia Red og to gratis æteriske olier også! Tilsammen giver disse to områder et fundament, der kan føre til lang levetid på karriereområdet. Denne type Billig massage olie fokuserer på dyb og fuldstændig afslapning, men kan også bruges til at frigive trange muskler. Det har hjulpet med mine stramme og stressede muskler, der omgiver min korsryg (jeg lider af kroniske lændesmerter).
Be the first person to like this.
Be the first person to like this.